» Hajar i paradiset

Jag har hittat en reskompis som också är galen i ost, hur underbart är inte det? Ost är typ det bästa som finns och det känns inte lila illa när vi båda frågar efter extra ost. Just nu sitter vi och äter quesadillas med mängder av fetaost och oliver, har fått så mycket ny inspiration till mat här! Och jag har nog kommit över min fobi för tacos, stort för mig!



Nu har vi varit på Gili T i några dagar och jag måste ärligt säga att det är ett av mina favoritställen på jorden! Inga bilar eller moppar, allt som ska fraktas åker med häst och vagn, själva har vi cyklar som vi använder flitigt! Igår cyklade vi runt hela ön, galet varmt men också väldigt roligt! Det blir lite jobbigt eftersom typ alla vägar är sandvägar och inte de bästa att cykla på om det ens går. Vi blev faktiskt förvånade att vi cyklade runt hela ön, vi skulle bara till slutet på ön (dumt när jag tänker efter, det är ju faktiskt en ö, alltså inget slut...) 


Vi bor i en liten bungalow med en fin egen trädgård och hängmatta, på morgonen kommer ägaren med bananpannkaka, melon och ingefärsté som vi äter på uteplatsen, så mysigt! 



Här är bungalown 



Sovrummet




Badrummet, kolla golvet,  det är lösa stenar! 

Nu har jag gjort 15 dyk på den här resan, och gissa vad som finns här? Hajar! Och inte lite heller! På ett dyk såg vi fem stycken! Och sen finns det massa sköldpaddor! Vi har sett närmare 20 st! Imorgon ska vi dyka igen och då blir det förhoppningsvis mer av båda! :) 

Ser ni hajen? 

Och sköldpadda! 

Idag hyrde vi SUPs (stand up paddleboards) och jag måste säga att det är svårare än det ser ut, och det krävs rätt mycket muskler! Idag var vinden ganska stark så vi paddlade på utan att komma sådär jättelångt, det var lätt på vägen tillbaka iallafall! 


Juste, något som har blivit lite av en rutin här är färska kokosnötter, hur ska jag klara mig utan det?? 


Så himla bra det här med att ringa på Facebook! Använder det varje dag för att prata med familj och sånt! Så om nån känner för att få en personlig uppdatering så kan ni slå en pling där! 






hedvig
25 Januari, 2015 - 10:28

DRÖÖÖÖÖÖMBADRUMMET!! Gud va härligt allt ser ut! NJUT!!

Anonym
27 Januari, 2015 - 10:28

Det är fantastiskt härligt att se hur underbart du har det.😘

Anna
27 Januari, 2015 - 10:28

Det är fantastiskt härligt att se hur underbart du har det.😘
Kram

oscar och britta
02 Januari, 2015 - 10:28

Stört skönt!
Jag tror vi kommer ner nästa vecka.
Greetings

oscar och britta
02 Januari, 2015 - 10:28

Stört skönt!
Jag tror vi kommer ner nästa vecka.
Greetings


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo