» Om att lämna

Nu har jag lämnat Australien. Känns faktiskt himla bra! Att komma hem till våren och sommaren, åh vad jag längtar!
 
Sista tiden i Australien var våde fantastisk och hemsk, jag har fått en helt galen migrän, legad helt utslagen i sängen i tre dagar varje vecka, usch. Har varit hos läkare i Australien men där fick jag bara mer mediciner och jag vill ju veta vad det är som händer och hur jag kan undvika det, inte bara proppa i mig massa tabletter. Det ska jag iallafall kolla upp om några dagar.
 
Till något roligare, jag var ju tvungen att sluta på mitt jobb på hotellet men min chef sa att jag var den bästa han hade haft där på väldigt lång tid, det var flera chefer som sa det, högsta chefen till exempel, HUR COOLT?  Färdig skrutet. 
 
Jag har spenderat min sista vecka i Cairns och OJ vad bra jag har haft det! Jag åkte ut med en dykbåt (har blivit besatt av dykning) och gjorde 11 dyk på 48 h, helt sjukt. Dykningen på barriärrevet var verkligen helt fantastisk, balnd den bästa dykningen jag har gjort. Jag tog nitrox license, det gör att jag kan få en mycket längre bottentid, med vanlig luft får man vara nere ungefär en timme (beror ju såklart på vilket djup man dyker på) men efter en timme så har jag fortfarande harlva tanken kvar, så jag tänkte att det var lika bra att göra nitrox. Iallafall, jag fick dyka med en jätteduktig kille från USA, han har gjort över 330 dyk och han sa att jag var en av de bästa han har dykt med, hur kul? Planerar redan min nästa dykresa!
 
 
Internetet här på flygplatsen är såååå långsamt så det blir bara en bild. S å å å mycket fina sköldpaddor och hajar, hajar är nog mitt favoritdjur att dyka med, så himla vackra och intressanta djur. För alla som inte har sett den O B L I G A T O R I S K A dokumentären sharkwater, se den bums.
 
 
 
Nu ska jag boarda mitt plan från Hongkong till London. Åh, jag är snart hemma!