» Juice junkie

Sköööna torsdag! Torsdag (och nästan alla andra dagar) betyder halvdag! Schemat nu sista året är himla skönt men det betyder ju mer eget ansvar, så lugnt har vi det verkligen inte, men det är massa roliga kurser iallafall :)
 
 
 
Min morgon har varit sådär som en sovmorgon ska vara, vaknade vid 8, gick upp och åt frukost med mamma och när hon åkte till jobbet så satt jag kvar och tittatde på nyhetsmorgon :) Efter det en lååång dusch mmm :) Jag har blivit en riktig juice junkie, juice centrifugen används flitigt, idag blev det en juice på apelsin, lime, kiwi och spenat. Spenat har jag i nästan alla mina juicer för att få lite mer järn och nyttigheter i :) Den blir min lunch idag, sitter och dricker den nu på bussen :)
 
 
 
Idag har jag bara filosofi på schemat och jag fick tillbaka min filosofitenta, jag fick övervägande A på den, samma på förra! Så nu har jag uppfyllt A på alla betygskriterier, bara att jobba på så att det blir A i slutbetyg! :)
 
Idag fyller min kusin 6 år, hon har blivit så stooor! Det var ju inte alls länge sen hon föddes och var så liten! Nu känner jag mig gammal hahahah!

» Jollibox och sovmorgon

Jag tror att jag blev smittad av någonting på planet hem från bali, usch... Nu sitter jag med världens halsont och känner mig allmänt hänging... MEN, jag har en Jollibox vid min sida. Jag är ute efter den perfekta glassen, Jollibox passion och Triumfglass mango-passionssorbet är starka konkurrenter... Jag gillar nog den sistnämnda lite bättre eftersom den är såååå fräsh! Testa, testa, testa!
 
 
 
 
Idag är det mycket att stå i ska ni veta! Jag ska läsa ut "Den unge Werthers lidanden" till imorgon, jag ligger på sidan 6, den börjar på sida 5. Sen har jag en tenta i filosofi som ska skrivas idag, tjohooo. Efter det så ska jag springa iväg på ett möte med banken om lite roliga saker. Direkt efter det ska jag träffa en kille som ska hjälpa mig med min hemsida! Direkt efter det blir det presentshopping och sen racea hem för att baka och fixa presenter! Busy, busy!

» Uppe med tuppen

Jag är fortfarande lite jet lag, somnar och vaknar tiiidigt! Jag vaknade runt 5 halv 6 idag och gick upp då, faktiskt riktigt skönt! :) Jag gick upp och kokade te och ägg när hela familjen låg och sov, till och med kaninerna sov! Lagom till klockan 6 när mamma och pappa vaknade var äggen och teet klart och brasan brann. Det har regnat hela morgonen och det var så mysigt med en knastrande brasa, te och regnet som smattrar utanför!
 
 
 
Idag är jag ledig, lite ironiskt med tanke på när jag vaknade... Ska bara på utvecklingssamtal runt 2 nångång :) Just nu sitter jag med te och ser på morgontv, mmmm :)
 
 
Ljuset i syltburken i bakgrunden har jag gjort själv, ska visa lite senare idag hur lätt det är:)