» Dör chiapuddingsdöden

Alltså WOW! 
 
Gjorde iordning chiapudding igårkväll, ställde in den i kylen och lät den gotta sig över natten. När jag kom upp efter att ha sovit till 11(!?) och tog fram den ur kylen så var den alldeles perfekt! Jag har aldrig smakat chiapudding men alltså WOW!
 
Det är suuperenkelt att göra
 
3 msk chiafrön
2,5 dl soyamjölk 
Kokos
Vaniljsocker 
 
Blanda bara ihop alltihopa och ställ in i kylen över natten! Klart!
 
 
 
 
Så, idag då.
 
Jag ska ta en sväng till täby centrum och fixa en present till en av mina bästa kompisar som fyllde år igår, tror att det kan bli bra! Nu fyller alla 19 och är inte 18 längre, kanske inte så speciellt för många men jag känner iallafall att jag har vuxit väldigt mycket som människa bara de senaste månaderna. Jag har hittat vem jag är, känner mig bekväm i min stil i både klädväg och inredning, vet var jag vill komma i livet och ja, det känns faktiskt så himla bra!
 
När jag kommer hem ska jag göra 100 (?) efterrätter till KTH's bankett, riktigt spännande! Jag ska visa lite mer sen, tror att det kommer bli riktigt bra!
 
Nu ska jag kila, adios!

» Long time no see

Herre gud så mycket som har hänt sedan jag kikade in här senast, pinsamt! Okeeejs så vad har hänt då?
 
  • Jag har tagit studenten! Känns som att det var otroligt länge sedan nu, lite som ett annat liv! Studenten var iallafall en av de bästa dagarna någonsin, seriöst. Så mycket skratt och så mycket tårar, grät som ett barn, så många farväl men ändå så mycket lycka. Här om dagen började de nya ettorna på mitt gamla gymnasie och jag fick faktiskt en klump i magen av längtan. Den skolan, mitt bästa val någonsin, så gald för alla som får chansen att börja där. Iallafall, min studentmottagning var heeelt otrolig, det bara skrek Sara om den, ingenting fick vara i gult eller blått, allt var i vitt och rosa. Vi hade ställt upp partytält och hängt upp honeycombs i vitt och rosa och även ett flaggspel i taket på hela tältet. Buffen bestod av sushi, vårrullar, algsallad och andra asiatiska godsaker. Till efterrätt blev det såklart macarons och cupcakes!
  • Efter studenten åkte jag och min bästa kompis till Grekland! Vi hade en galet mysig vecka där med sol, bad och mängder av god mat, åh, saknar det så! Det var så skönt att få vila upp sig direkt efter studenten! Ska visa massa fina bilder därifrån men det får bli nån annan dag.
  • Jag har jobbat massor! Nu mera finner ni mig i bageriet på Ica och jag trivs faktiskt riktigt bra med det! Roliga kollegor och mycket kundkontakt!
  • Jag har varit uppe på vår gård i Dalarna och även en eväng till Paris, jag ska berätta mer imorgon men nu måste jag kila och lägga mig! 
Godnatt mina pärlor