» Juice junkie

Sköööna torsdag! Torsdag (och nästan alla andra dagar) betyder halvdag! Schemat nu sista året är himla skönt men det betyder ju mer eget ansvar, så lugnt har vi det verkligen inte, men det är massa roliga kurser iallafall :)
 
 
 
Min morgon har varit sådär som en sovmorgon ska vara, vaknade vid 8, gick upp och åt frukost med mamma och när hon åkte till jobbet så satt jag kvar och tittatde på nyhetsmorgon :) Efter det en lååång dusch mmm :) Jag har blivit en riktig juice junkie, juice centrifugen används flitigt, idag blev det en juice på apelsin, lime, kiwi och spenat. Spenat har jag i nästan alla mina juicer för att få lite mer järn och nyttigheter i :) Den blir min lunch idag, sitter och dricker den nu på bussen :)
 
 
 
Idag har jag bara filosofi på schemat och jag fick tillbaka min filosofitenta, jag fick övervägande A på den, samma på förra! Så nu har jag uppfyllt A på alla betygskriterier, bara att jobba på så att det blir A i slutbetyg! :)
 
Idag fyller min kusin 6 år, hon har blivit så stooor! Det var ju inte alls länge sen hon föddes och var så liten! Nu känner jag mig gammal hahahah!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo