» BusyBusy!

Det har hänt så mycket saker sen jag bloggade sist så jag har inte haft tid att blogga, silly me! Det största som har hänt är att jag har tagit körkort så nu åker jag runt på vägarna i min lilla röda bil, så glad! Jag har även kommit igång med mitt företag som jag och min kompis M driver, det heter SaraCharlotta och det kommer bli så bra! Om någon undrar varför det heter SaraCharlotta och inte något med min kompis namn i så är det för att jag har haft idéen länge och hon hade ingen idé så då hakade hon på min :) 
 
Idag var jag och min finfina kompis J i stan och gick på en förehandsvisning av Ralph Lauren, vi fick champange och fick spana in den nya kollektionen, mys mys. Det har verkligen blivit SVINKALLT nu, har frusit hela dagen! Imorgon blir det varma kläder som gäller!
 
Jag är egentligen inget fan av fruktteer men den här är ganska god och dessutom sååå fin (speciellt med min fina kopp från Paris!)
 
Jag och M började på ett projekt igår när hon var här, visar snart och det har lyckats ;) Nu sitter jag iallafall nergosad i soffan och skriver på ett debattinlägg till skoltidningen, yey, så kul, verkligen! Med mig i soffan har jag min lilla älskling, en riktig myskanin är han, Lilla M var inte lika sugen på soffhäng och fick stanna nära maten, där hon trivs som fisken i vattnet.
 
Den här lilla token kan ju få den ledsnaste av de lessna på humör igen när han gosar in sig mot halsen och pussas!
 
... även om han kan se ganska så sur ut...
 
 
 


Emma
24 September, 2013 - 22:26

Din blogg är så fin! Är så imponerad av hur driven du verkar vara!

Svar: Åh vad glad jag blir! Hahaha, har man mycket idéer och saker i huvudet så har man ;)
Sara Nycander

Emmy
25 September, 2013 - 22:26 / BLOGG: http://eeemmylam.blogg.se

Åh skulle också vilja ha en kanin! Typ mysa när man är ledsen som du beskriver ovan...

sv;
Taack vad snäll du är, detsamma! ^^

Louise
04 September, 2013 - 22:26

Prinsen <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo