» Girly me

Det här är nog en av mina favorithörnor i mitt rum, den är så tjejig och så mycket jag! Den kanske inte är så speciell egentligen men jag tycker att luter är så personligt, lukter kan få mig att minnas mer saker än vad en bild kan göra, om jag tar fram parfymer som jag har faft förut så kan jag verkligen komma igåg saker som har hänt när jag har haft den på mig. Likadant med kompisars parfymer och speciellt killars parfymer! Det skulle kännas konstigt att träffa en kille som har ens ex parfym ;) 
 
 
Sen har ju alla människor en egen doft och om man inte gillar den doften så kommer man aldrig att riktigt funka tillsammans, det är iallafall min erfarenhet :)
 
Här i har jag mina vardagssmycken, hårsnoddar och hårnålar, nödvändigheter liksom :) 
 
Nu sitter jag uppkrupen i soffan med en kopp te och naturella cashewnötter och ser på brottskod, det handlar om helikopterrånet, jag kommer ihåg när det hände. Jag gick i skola bara några kilometer från där de landade och dumpade helikoptern och jag tror faktiskt att jag såg den, jag såg en helikopter som såg ut som rånarhelikoptern lite innan den förmodade landningstiden som flög över vägen där vi åkte. Spännande ;)
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo