» Ser inget slut på teorin..!

Såhär laddade jag upp för mitt teoriplugg ute på altanen, försökte fånga sista solen och gjorde iordning en sommarskål och det var verkligen varmt ute på altanen, vindstilla och sådär sensommar varmt i luften! Sen satt jag där och pluggade ett tag, teorin dödar mig, men jag antar att det är värt det i slutet :)
 
 
Sen gick jag in och gjorde suveräna kantarelltoastar, vi hade nämligen middagsbesök ända från Australien! Den ni! Min syster bor ju för tillfället i Australien och mamma har en gammal jobbarkompis som bor där så Isa har varit där en del under sin vistelse :) Nu är han i Sverige och då passade vi på att bjuda hem honom på middag, det kändes lite konstigt att han känner min syster så bra när jag inte har träffat henne på ett år! Det första han sa var "Nämen, där är ju systern! En kompia av Lovisa!" Hahaha och jag har faktiskt aldrig hört att vi är speciellt lika jag och hon. Likheten är nog att vi har samma färger och numera samma frisyr också, det var kul att höra, börjar sakna min syster något förbaskat mycket! På ett och ett halvt år har jag träffat henne typ mindre än 20 dagar... Det var iallafall en riktigt trevlig middag och han sa att jag var så välkommen till Australien, så vi får väl se vad som sker nästa år ;)
 
 
Nu ska jag göra mig iordning för sängen, imorgon har jag sovmorgon och även en av mina fasta dagar. Jag testar nämligen 5:2 och jag passar på när jag har korta dagar i skolan, det blir lättare att planera måltiderna (eller icke måltiderna) då. :)
  
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo