» Resan bär vidare

Resan bär vidare och nu är jag och Jenny i Railay, lite utanför krabi, superfint verkligen! 

Så vad har hänt sen sist? Jag tog som sagt advanced dykcert och gjorde en hel del dyk på koh tao, inte  jättebra sikt men jag ville dyka mycket för att få kontroll på min buoyancy ännu mer och nu känner jag att jag verkligen har fått det. Äääälskar det!  Det var när jag var ute på fun dive som jag och Jenny träffades. Jenny är 25 år och kommer från Alaska, superkul tjej! Träffade massa spännande människor på koh tao, bland annat en kille från Brazilien som blev lite såld på mig. Vi åt middag tillsammans med några andra en kväll och sen var han fast, han kunde komma fram till mig mitt i affären utan att vi var där tillsammans och ta upp min hand och kyssa den för att sedan göra så att jag gjorde en piruett, mitt i mataffären. Han kom även fram till mig mitt på stranden och pussade mig på kinden helt utan  anledning och förvarning. Han var rolig och blev otroligt besviken när jag skulle lämna ön.. 



När vi skulle ta båten från koh tao till fastlandet tog vi en nattfärja där man har säng så det är som ett flytande hostel. När vi kom fram till färjan och gick på bland de första sa de att vi inte hade några sängplatser och att vi var tvungna att sova utomhus... Efter lite argumentation fick vi ge oss och fick alltså sova utomhus på en båt i 9 timmar... Efter lite valium så sov vi iallafall.. 



Igår spenderade vi större delen av dagen på stranden, där träffade vi några killar från England som bor i Australien, på kvällen gick vi till deras hotell och drack drinkar i poolen hela kvällen. För att komma till deras hotell var vi tvungna att klättra i skogen och det var bläcksvart. Jag klättrade runt i flip-flops och slog i min lilltå i en rot eller sten och jag tror helt seriöst att jag har fått en spricka i tån, gör så sjuuuukt ont.. 

Nu ligger vi vid poolen och ska nog ta oss till en lagun om ett tag!

Utsikten från poolen där vi ligger, så häftigt med alla klippor här! 


Anna
14 Januari, 2015 - 06:04

LIder både lite med brsilianaren och mycket med din tå! ♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo