» Sista dagen på Gili T

I måndags var det Australia day och det firade vi såklart! Det är ju fullt med Australiensare här! Det började med att vi drog till en bar och drack mängder av mojitos, vi gick vidare till dykklubben där det var en stor fest, helt plötsligt märkte vi att musiken tystnade och vi insåg att det var nästan tomt, klockan var visst tre... Vi var inte klara för fem öre och jag föreslog att vi skulle gå och bada, alla tyckte att det var en förträfflig idé så det blev fallet. Eftersom det var natt när vi badade så såg vi bioluminescence, vattnet lös alltså, himla fint! Mitt i allt badande så hörde vi röster från stranden och insåg att det stod massa människor runt våra kläder, där vi hade mobiler, plånböcker, ja hela köret! Vi skyndade oss in och insåg då att hälften hade trott att det var nakenbad när de sprang upp nakna på stranden. Det var inga tjuvar utan bara några svenskar som letade efter sina saker. Dom flesta var trötta men jag, Jenny, Giles och Tony gick och köpte några öl och gick till vår bungalow och satt och pratade till klockan sex på morgonen. Klockan 7 vaknade jag och Jenny, det gör vi varje dag här, halvbra... 

Vi hade en lång frukost med pannkakor och te som vanligt och vi tillbringade sen hela dagen på stranden, älskar stranden vi är på i princip varje dag! Lite senare cyklade vi mot solnedgången och drack lite drinkar och badade och tog de obligatoriska bilderna vid gungan här. 
Sen fanns valet om vi ville gå och äta middag på nattmarknaden eller om middag på killarnas hotell, inte så svårt val... Hotellet såklart där Giles bjöd på middag och sen badade vi i poolen i flera timmar :) 

Morgonen efter så gjorde jag ett vrakdyk på 45 m! Sååååå himla häftigt, mitt bästa dyk i hela livet! Vi såg en grouper som var typ två meter, väldigt stor! Och sen massa fiskar på typ en meter! När vi gick upp igen hade nästan alla slut på luft utom jag som hade halvtank, så min instruktör sa att han tyckte att jag borde ta ett nitrox license som gör att man får dyka mycket längre tid, så det kanske blir nästa! Nu dök jag med nitrox men fick bara en instruktion innan.  

Sen bar det av på en party boat som var hur kul som helst! Vi badade, dansade och drack massa drinkar, när vi kom tillbaka hade jag så ont i halsen att jag knappt kunde prata, jag knarkade halstabletter hela natten i natt och kunde inte sova sådär jättebra... Men nu mår jag iallafall bättre! Lite sömn och djupdykning i relativt kallt vatten är kanske inte den bästa kombinationen... 


Idag är den sista dagen här, imorgon åker jag till Lombok och den här resan ska förevigas och firas med champagne ikväll! Jag och Jenny planerar redan hennes resa till Stockholm nästa sommar! Man blir så tighta när man reser tillsammans, vi ses iallafall i Sydney om några veckor! 

Anna
29 Januari, 2015 - 09:52

<3

Maria Bergström
02 Januari, 2015 - 09:52

Härligt att följa dig på din resa! Take care!
Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo