» Världens sämsta backpacker

Vi är nog världens sämsta backpackers. Eller jag iallafall. Jag vet inte ens om jag vågar kalla mig backpacker... När jag åkte var det många som skrattade lite åt mig och tyckte att det lät lite främmande att jag skulle resa runt med en ryggsäck och bo på hostel, jag ska visa dem tänkte jag och stack iväg med min väska eller väskor...

 En backpacker, har jag nu i efterhand förstått, har en ryggsäck som oftast är runt 50 liter och sen en liten väska med bara det viktigaste, alltså pengar och pass typ. Jag har en 70 liters ryggsäck (den är nästan lika stor som jag själv är, när jag har den på mig når den över mitt huvud) och en bag. Min bag väger något otroligt mycket, den är mest ett skämt. I bagen har jag min Mac, min systemkamera, min iPad, en miljard laddare, hårddisk och tusen andra saker. Vilken backpacker tar med sig sin Mac OCH IPad? Dator verkar vara ett NoNo som backpacker. Oups.

Som om inte det vore nog så bor vi på hotell här, himla bekvämt faktiskt. Men som backpacker SKA man bo i dorm har jag hört, det har vi också gjort men jag föredrar hotell. Såklart. Imorgon ska vi till Bali och då blir det nog dorm ändå... 

Det har varit väldigt skönt att bo på hotell eftersom både jag och Jenny blev sjuka, först jag och sen Jenny. Jag blev supermagsjuk i ett dygn men nu är jag så gott som frisk. När jag var sjuk gick jag upp mitt i natten för att gå till badrummet, jag minns att jag reste mig upp ur sängen och sen minns jag bara att Jenny stod lutad över mig och frågade om jag var okej. Då låg jag på stengolvet mellan väggen och hennes säng med rejält ont i huvudet och knät. Jag hade alltså gått upp, tagit mig en bit i rummet för att sedan svimma och falla handlöst rakt ner i golvet och landa med knä och huvud i stengolvet. Då kändes det skönt att bo i hotellrum och ha en pool att ligga vid i skuggan och slappa när man mådde kasst.Så. Jag har alltså en spricka eller vad det nu kan vara i tån (den är nu mera lila) efter en annan kvälls bravader och otroligt ont i knät. Så oproffsigt.
Behöver jag ens tillägga att jag inte bär mina egna väskor en längre sträcka? Det finns alltid någon som gladeligen gör det för en peng. Min bag är ett skämt. Jag är ett skämt. Eller att jag kallar mig backpacker är ett skämt. 

Kan nog klassas som en av de sämsta backpackarna i världen.


Anna
17 Januari, 2015 - 15:39

Vi älskar dig precis som du är, för att du är du!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo