» Sjukling

Min förkylning sitter i som berget, gick och la mig vid 8 (!) igår och vaknade 12 timmar senare med värk i hela kroppen och superont i bihålorna så denna dag har jag spenderat under täcket framför serier och filmer med choklad. Fryser helatiden, speciellt om fötterna, nu sitter jag med min one piece, täcke och två filtar i soffan, ska springa upp och göra en kopp te innan jag sätter tänderna i en filosofitenta. Usch, det här är verkligen inte hur jag vill börja min vecka...

» Lovely sunday

Kom hem för ett tag sedan efter att ha vait ute på en långpromenad med hunden i det sköna höstvädret, jag äääälskar verkligen den höga höstluften! Jag var hundvakt i natt och jag vakande imorse av att han hoppade upp i min säng och la huvudet på min mage och somnade om, gos! 
 
Jag har dragit på mig en förkylning så nu sitter jag och frossar i C-vitaminer, mango och nypressad appelsinjuice.. Mmm :)
 
 
 
Idag jobbar jag hela dagen men innan jag åker iväg till jobbet ska jag skirva en krönika till skoltidningen, kul, kul!

» BusyBusy!

Det har hänt så mycket saker sen jag bloggade sist så jag har inte haft tid att blogga, silly me! Det största som har hänt är att jag har tagit körkort så nu åker jag runt på vägarna i min lilla röda bil, så glad! Jag har även kommit igång med mitt företag som jag och min kompis M driver, det heter SaraCharlotta och det kommer bli så bra! Om någon undrar varför det heter SaraCharlotta och inte något med min kompis namn i så är det för att jag har haft idéen länge och hon hade ingen idé så då hakade hon på min :) 
 
Idag var jag och min finfina kompis J i stan och gick på en förehandsvisning av Ralph Lauren, vi fick champange och fick spana in den nya kollektionen, mys mys. Det har verkligen blivit SVINKALLT nu, har frusit hela dagen! Imorgon blir det varma kläder som gäller!
 
Jag är egentligen inget fan av fruktteer men den här är ganska god och dessutom sååå fin (speciellt med min fina kopp från Paris!)
 
Jag och M började på ett projekt igår när hon var här, visar snart och det har lyckats ;) Nu sitter jag iallafall nergosad i soffan och skriver på ett debattinlägg till skoltidningen, yey, så kul, verkligen! Med mig i soffan har jag min lilla älskling, en riktig myskanin är han, Lilla M var inte lika sugen på soffhäng och fick stanna nära maten, där hon trivs som fisken i vattnet.
 
Den här lilla token kan ju få den ledsnaste av de lessna på humör igen när han gosar in sig mot halsen och pussas!
 
... även om han kan se ganska så sur ut...
 
 
 

» Världens godaste sallad

Jag kom hem supertidigt idag efersom vi inte hade någon engelska, klagar inte! Jag kom hem och tränade och kollade på lite matlagningsprogram :) Sen har jag städat och till middag gjorde jag väääärldens godaste sallad!
 
Jag gjorde min favoritdressing som består av chili, koriander, vitlök, vitvinsvinäger och fisksås! Så god! Jag brukar göra sallad med den dressingen ganska ofta :) Idag hade jag bulgur, räkor, mozarella, tomat, gurka, sallad och avocado. Jag lät dressingen och salladen stå och gosa ihop sig i ungefär en halvtimme innan servering :)

 
 
Nu sitter jag och myser i soffan framför Hollywoodfruar! Britt Ekland, den damen gillar jag!

» Mycket på gång!

Jag har så mycket roliga saker på gång som ni snart ska få ta del av! Det kommer att bli så bra och jag kommer förmodligen inte få sova så mycket men det är det värt! Kan dock inte tala om vad det är än men de kommande veckorna kommer saker att hända! 
 
jag har varit och köpt en förvaringsbox till alla mina små pysselgrejor idag, behövdes verkligen, för tillfället sitter jag och gör ett armband och fixar lite inför de kommande händelserna :) Jag visar såklart bild på boxen när jag har fixat iordning den! 
 
När jag och mamma var och handlade idag så hittade jag en fin trälåda, jag frågade om jag fick köpa den men då fick jag den! Så fin tyckte jag, otymplig tyckte mamma som fick bära den med varor i...
 
 

» Sunny sunday

Det var den 8 septemper igår och jag låg och solade på bryggan, hela dagen! Den 8 SEPTEMBER! Jag bakade även en Lemon meringue pie, bästa pajen av de alla!
 
Jag och mamma hade verkligen en riktig myshelg! Världens bästa mamma! Pappa var och seglade :) Jag använde Linda Lomelinosrecept 
 
 
 

» Taste of Stockholm

Igår var jag och Mamma på Taste of Stockholm, det var så kul! Det fanns massa små olika rätter man kunde köpa ovan är en supergod Citron Variation och nedan är en jordgubb och rabarberefterrätt som Victoria och Daniel hade på sitt bröllop :)
 
 
 
 
Jag fick laga mat med Kim Farang från Farang, det blev en Curry med lamm :)
Efter åt vi middag på Vapiano, vi delade på favorit pastan Scampi e spenaci och en pizza som smakar bruschetta, så gott!
 
 
 
 

» Overnight oats

 
Det här är förmodligen den bästa frukosten som finns! man förbereder den kvällen innan och sen låter man den bara stå i kylen över natten. På morgonen är det bara att plocka fram och äta, plättlätt! :)
Det finns ganska många olika recept på overnight oats och denna häar jag gjort på 175 g lättkvarg, 0,75 dl soyamjölk, 1 msk honung, 2 tsk kanel, och 1 msk linfrön. Blanda allt i en skål, häll upp i en burk och varva med valfria bär eller frukt. Klaaart!
 
Man behöver inte ha linfrön, kanel eller honung i, man kan smaksätta med vad man vill :)
 

» Girly me

Det här är nog en av mina favorithörnor i mitt rum, den är så tjejig och så mycket jag! Den kanske inte är så speciell egentligen men jag tycker att luter är så personligt, lukter kan få mig att minnas mer saker än vad en bild kan göra, om jag tar fram parfymer som jag har faft förut så kan jag verkligen komma igåg saker som har hänt när jag har haft den på mig. Likadant med kompisars parfymer och speciellt killars parfymer! Det skulle kännas konstigt att träffa en kille som har ens ex parfym ;) 
 
 
Sen har ju alla människor en egen doft och om man inte gillar den doften så kommer man aldrig att riktigt funka tillsammans, det är iallafall min erfarenhet :)
 
Här i har jag mina vardagssmycken, hårsnoddar och hårnålar, nödvändigheter liksom :) 
 
Nu sitter jag uppkrupen i soffan med en kopp te och naturella cashewnötter och ser på brottskod, det handlar om helikopterrånet, jag kommer ihåg när det hände. Jag gick i skola bara några kilometer från där de landade och dumpade helikoptern och jag tror faktiskt att jag såg den, jag såg en helikopter som såg ut som rånarhelikoptern lite innan den förmodade landningstiden som flög över vägen där vi åkte. Spännande ;)
 
 
 

» God morgon!

God morgon finingar! Nu ska jag alldeles strax hoppa in i bilen och köra till skolan, idag har vi bara filosofi, så skönt! Min frukost bestod av vattenmelon eftersom det är så kalorisnålt och man blir ju så mätt! Gott var det iallafall :) 
 
 
idag har jag en tröja från Tommy Hilfiger, Blus från Kappahl och byxor från Diables :)
 
 
 
Hörs snart!
 

» Ser inget slut på teorin..!

Såhär laddade jag upp för mitt teoriplugg ute på altanen, försökte fånga sista solen och gjorde iordning en sommarskål och det var verkligen varmt ute på altanen, vindstilla och sådär sensommar varmt i luften! Sen satt jag där och pluggade ett tag, teorin dödar mig, men jag antar att det är värt det i slutet :)
 
 
Sen gick jag in och gjorde suveräna kantarelltoastar, vi hade nämligen middagsbesök ända från Australien! Den ni! Min syster bor ju för tillfället i Australien och mamma har en gammal jobbarkompis som bor där så Isa har varit där en del under sin vistelse :) Nu är han i Sverige och då passade vi på att bjuda hem honom på middag, det kändes lite konstigt att han känner min syster så bra när jag inte har träffat henne på ett år! Det första han sa var "Nämen, där är ju systern! En kompia av Lovisa!" Hahaha och jag har faktiskt aldrig hört att vi är speciellt lika jag och hon. Likheten är nog att vi har samma färger och numera samma frisyr också, det var kul att höra, börjar sakna min syster något förbaskat mycket! På ett och ett halvt år har jag träffat henne typ mindre än 20 dagar... Det var iallafall en riktigt trevlig middag och han sa att jag var så välkommen till Australien, så vi får väl se vad som sker nästa år ;)
 
 
Nu ska jag göra mig iordning för sängen, imorgon har jag sovmorgon och även en av mina fasta dagar. Jag testar nämligen 5:2 och jag passar på när jag har korta dagar i skolan, det blir lättare att planera måltiderna (eller icke måltiderna) då. :)
  
 

» Dagens

 
 Solisar- Paris | Skinnjacka- Hollies | Top- Top shop | Jeans- Levis | Väska- Malene Birger
 
 

» Höst

Jag är en sommarälskare av rang, hela året är det sommaren som snurrar runt i huvudet men nu är jag så sugen på höst! Jag vill ha den klara luften, jag vill ha koftor, jag vill ha halsdukar, jag vill dricka te ute på altanen med massa filtar och ljus, jag vill gå runt i mysiga sockor, jag vill sitta och läsa en bok i timmar, jag vill vara ute i trädgården och fixa, jag vill baka äppelpaj av egna äpplen och äta den med massa vaniljsås, jag vill hoppa i lövhögar, ja, jag vill göra allt sånt där höstigt man kan göra! Jag har haft höstkläder i tankarna i en månad eftersom jag jobbar i affär som säljer inreding och kläder så har jag varit inne i det ett tag! Kändes så mysigt att slänga på sig min Busnel igår imorse, som jag har längtat!
 
 
 
 
 
 
För er som inte är lika sugna på höst som jag är :)