» Ett liv i Sydney

Oj vad det har hänt mycket sen jag skrev sist...
  • Jag har flyttat
  • Jag har börjat jobba i en butik
  • Jag har börjat jobba som frukostvärdinna på ett av Sydneys bästa hotell.
  • Jag ha slutat jobba i samma butik
Förvirrande kanske ni tycker och nu ska jag förklara. 
 
Nu bor jag i en lägenhet som jag delar med sex stycken andra, förstår ni hur sjukt det är? VI bor sju personer i en lägenhet, jag delar rum med två tjejer, en tjej från England som flyttar om en vecka och en tjej från Colombia. I resten av lägenheten bor det ett par från England, en kille från Frankrike och en kille från Brazilien! faktiskt himla roligt! Jag hade tänkt att jag ville bo i en lägenhet med ett eget rum i centrala Sydney, jomen tjena. Sydney är världens tredje dyraste stad att bo i. För min säng i ett rum med tre sängar betalar $215 i veckan, alltså nästan 6000 kronor i månaden och det är väldigt billigt. Lägenhetsstandarden är väldigt låg här, skulle man bo 7 stycken i en lägenhet i Stockholm skulle man få bra mycket finare lägenhet men det duger. Det är ändå kul att bo så många här, det är ju ändå inte så lång tid det handlar om, bara några månader.
 
Jag började jobba i en butik som säljer kort och inslagningspapper, helt okej, trevliga kollergor men chefen kan vara den otrevligaste människan jag har träffat, på riktigt. Hon skäller ut kunderna och sina anställda hela tiden, hon ogillar alla och pratar skit om alla. Inte direkt någon som man blir på sådär superbra humör av att vara omkring. Jag fick bara jobb där 3-4 dagar i veckan så chefen sa att jag kunde ha ett till jobb.
 
Jag sökte då ett annat jobb, såklart, på ett femstjärningt hotell jättenära min lägenhet och fick det! Jag har alltså fått ett jobb som frukostvärdinna på ett hotell, det passar mig hur bra som helst! Jag håller på att försöka ta reda på vad jag vill jobba med i framtiden och hotell ligger på topp tre listan så jag är väldigt nöjd och stolt över mig själv! Jag hade min första dag där idag, jag börjar jobba klockan 6 på morgonen och kommer att sluta mellan 12 och 15, så himla bra.
 
Så här ser jag ut när jag jobbar!
 
 
Jag gick till butiken där jag skulle jobba idag och jag hade redan berättat för chefen att jag skulle börja jobba på hotellet och jag därför ville ha fasta dagar. När jag sen kom för att jobba och berätta att jag skulle behöva sluta i butiken eftersom jag har fått full time på hotellet, då sa hon bara att jag kunde lämna butiken. Jag var trevlig och sa att det bara var att ringa om dom behövde hjälp någon dag och då sa hon bara "hej då". Bitch.
 
Jaja, kollegorna på hotellet är iallafall hur trevliga som helst och jag trivs redan! 
 
 
 


Bella
05 April, 2015 - 09:50

så himla kul! Grattis, det verkar ju som ett jättebra jobb på hotellet :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo