» Om att längta hem

Jag längtar hem något otroligt just nu, jag har varit hemifrån i tre månader och jag funderar faktiskt på om jag ska börja avsluta den här resan. Det har verkligen varit helt fantastiskt och lärorikt på så många sätt men när jag tänker efter varför jag älskar Sydney så mycket är det för att det påminner så mycket om hemma. Jag har fått jobb här men det är inte något jag verkligen älskar, jag vill att det ska vara massa kunder när jag jobbar, här är det bara några få men dyra köp om dagen. Innan jag åkte så var jag nervös och tyckte att det var lite jobbigt men då sa jag till mig själv att jag stannar så länge jag tycker att det känns bra och åker jag hem så har jag ändå gjort mitt livs resa för jag vågade resa ut i den stora världen helt själv. Och oj vad jag har lärt mig mycket när jag har varit ute och rest!
  • Jag har blivit grym på engelska om jag får säga det själv. Nu tänker jag på engelska och pratar faktiskt flytande engelska. Det känns bra.
  • Insett vad jag värderar högst i livet och att upskatta allt som jag har hemma som man annars tar för givet.
  • Blivit så mycket bättre på dykning.
  • Insett att jag inte klarar ett liv utan att få baka, ja det saknar jag faktiskt något otroligt! Som jag ska baka när jag kommer hem, ni är alla välkomna!
  • Lärt mig så mycket om andra människor och andra kulturer
  • Insett vad jag vill göra med mitt liv
Ja, vi får se helt enkelt hur länge min resa varar, kanske kommer hem snart, kanske inte. Jag har lovat mig själv att ge det nån vecka till.
 
En av passionerna i mitt liv
Hemmet som jag saknar något otroligt
Den här mannen <3
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo