» Husmanskost när det är som bäst
Vi hade lite älgfärs i frysen och torkade trattkantareller i skafferiet, vad passar då bättre än älgfärsbiffar med svamppasta? Riktigt svenska smaker och så gott!
Jag gjorde pastan och mamma gjorde biffarna, så här är receptet på pastan
Pasta för ca 5 personer
En burk champinioner
Ungefär 2 dl trattkantareller
1 gul lök
2 dl grädde
2 msk viltfond med kantarellsmak
Persilja
Hacka löken. Koka pastan samtidigt som du fräser löken med svampen, när löken har börjat bli lite genomskinlig så tillsätter du grädden och viltfonden, använd lite redning om du vill ha såsen tjockare. Tillsatt persiljan och blanda med den nykokta pastan.
Julia
Ja, jag håller med! Ljus som luktar gott är mysigt när man badar eller bara vill att rummet ska lukta extra gott! :)
Maten ser riktigt god ut! :)
C
Lät väldigt gott :D
Lina S
Gott! :)
Trackback