» Bali

Nu har jag varit här på Bali i ett dygn med min fina syster! Vi har ju inte setts på över ett år så det är sååå kul att få vara med henne igen! Flyget tog ett dygn(!!!) men det fanns så mycket bra filmer och jag sov ganska mycket så det gick ganska snabbt. Jag fick se natt, morgon, dag och kväll på 7 timmar, så ballt.

 Solnedgång från planet

När jag landade så var jag först tvungen att köpa visum och sen skulle man fylla i ett papper som alla utom jag hade..? När jag väntade på min väska så var jag helt säker på att den inte hade kommit med (vi fick springa när vi bytte plan i oslo) men efter ungefär en timme kom den! Sen skulle man fylla i om man hade med sig växter, djur och massa annat konstigt i bagaget. Jo men jag har ju faktiskt en giraff där när jag tänker efter! Den lappen hade jag ju inte heller, såklart. När jag kom ut så spraaaang Lovisa och mötte mig, vi gick till bilen ock åkte. När vi hade åkt ett tag så gick bilen sönder, turdag.. När vi till slut kom till hotellet gick vi och åt middag på ett  supermysigt ställe. Det finns så goda juicer här, typ BARA frukt, mmmmm :)Väl tillbaka på hotellet så tog vi ett nattdopp och sen stup i säng :)

 Min fiiiina sissy

 

Imorse gick vi upp tiiidigt, vi ligger 6 timmar före Sverige och gick upp klockan 8 så det blir som att gå upp klockan 2, mitt i natten alltså. Vi gick ner och åt en lååång frukost och den ut för att växla pengar. På en söndag. Allt var stängt. Som tur är så har Lovisa sin Australiensiska bank här så hon har betalat allt :) Vi drog ner till stranden och låg där i några timmar, sen kom värsta regnmolen en bit bort, då gick vi och åt lunch :)

 Hur ballt???
 
Efter lunchen åkte vi en bit bort och träffade en kille som ska lära mig att surfa! :D Vi tog en lååång promenad och köpte kokosnötter, på vägen såg vi en blåsfisk på marken, den var död. 
 

När vi kom tillbaka till moppen så badade vi i solnedgången i de stooora vågorna. Lovisa säger att de är små men jag tycker att de är enoooorma. 

 Eftersom Lovisa har en moppe så åkte vi till en restaurang en bit bort, jag fattar inte hur hon hittar… Där hittade Lovisa en liten kompis.

 

Nu är vi hemma och ska snart sova, imorgon ska det suuurfas!

Jag hade inte med mig kameran idag så det blev bara mobilbilder... :)

 
 


Louise - itsalifestyle
04 Oktober, 2013 - 16:06 / BLOGG: http://itsalifestyle.devote.se/

veckans tävling är uppe på bloggen! Om du med hjälp av ledtrådarna kan lista ut vem snyggingen på bilden är har du stor chans att vinna en länkning! :)

lycka till!!
itsalifestyle.devote.se

Mikxki
21 Oktober, 2013 - 16:06 / BLOGG: http://mikxki.blogg.se

Fina bilder :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo