» Dör chiapuddingsdöden

Alltså WOW! 
 
Gjorde iordning chiapudding igårkväll, ställde in den i kylen och lät den gotta sig över natten. När jag kom upp efter att ha sovit till 11(!?) och tog fram den ur kylen så var den alldeles perfekt! Jag har aldrig smakat chiapudding men alltså WOW!
 
Det är suuperenkelt att göra
 
3 msk chiafrön
2,5 dl soyamjölk 
Kokos
Vaniljsocker 
 
Blanda bara ihop alltihopa och ställ in i kylen över natten! Klart!
 
 
 
 
Så, idag då.
 
Jag ska ta en sväng till täby centrum och fixa en present till en av mina bästa kompisar som fyllde år igår, tror att det kan bli bra! Nu fyller alla 19 och är inte 18 längre, kanske inte så speciellt för många men jag känner iallafall att jag har vuxit väldigt mycket som människa bara de senaste månaderna. Jag har hittat vem jag är, känner mig bekväm i min stil i både klädväg och inredning, vet var jag vill komma i livet och ja, det känns faktiskt så himla bra!
 
När jag kommer hem ska jag göra 100 (?) efterrätter till KTH's bankett, riktigt spännande! Jag ska visa lite mer sen, tror att det kommer bli riktigt bra!
 
Nu ska jag kila, adios!


Molly
22 Augusti, 2014 - 11:50 / BLOGG: http://mollyr.devote.se

Jag har aldrig lyckats få till en bra chiapudding :(

Svar: Min blev inte riktigt som pudding i konsistensen, mer som gröt :) Min smakade mycket soyamjölk men det gillar jag :) Hur blir din?
Sara Nycander


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo