» Long time no see

Herre gud så mycket som har hänt sedan jag kikade in här senast, pinsamt! Okeeejs så vad har hänt då?
 
  • Jag har tagit studenten! Känns som att det var otroligt länge sedan nu, lite som ett annat liv! Studenten var iallafall en av de bästa dagarna någonsin, seriöst. Så mycket skratt och så mycket tårar, grät som ett barn, så många farväl men ändå så mycket lycka. Här om dagen började de nya ettorna på mitt gamla gymnasie och jag fick faktiskt en klump i magen av längtan. Den skolan, mitt bästa val någonsin, så gald för alla som får chansen att börja där. Iallafall, min studentmottagning var heeelt otrolig, det bara skrek Sara om den, ingenting fick vara i gult eller blått, allt var i vitt och rosa. Vi hade ställt upp partytält och hängt upp honeycombs i vitt och rosa och även ett flaggspel i taket på hela tältet. Buffen bestod av sushi, vårrullar, algsallad och andra asiatiska godsaker. Till efterrätt blev det såklart macarons och cupcakes!
  • Efter studenten åkte jag och min bästa kompis till Grekland! Vi hade en galet mysig vecka där med sol, bad och mängder av god mat, åh, saknar det så! Det var så skönt att få vila upp sig direkt efter studenten! Ska visa massa fina bilder därifrån men det får bli nån annan dag.
  • Jag har jobbat massor! Nu mera finner ni mig i bageriet på Ica och jag trivs faktiskt riktigt bra med det! Roliga kollegor och mycket kundkontakt!
  • Jag har varit uppe på vår gård i Dalarna och även en eväng till Paris, jag ska berätta mer imorgon men nu måste jag kila och lägga mig! 
Godnatt mina pärlorKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo