» Gissa vem som har WiFi?

Idag kom jag till mitt volontärarbete, här ska jag spendera min kommande månad! Bussresan hit tog sju timmar men jag är förvånad över hur bra bussarna är här! På den här bussen fick man lunch, chips och dricka i tre omgångar! Sätena kunde man fälla så att man låg ner och det fanns även massage inbyggt i varje säte, varför har vi inte det så i Sverige?
 
När vi kom fram till Surin kom en supertrevlig tjej från organisationen och hämtade oss, hon frågade om vi ville sitta på flaket eller i bilden när vi åkte till farmen, flaket såklart! Den resan tog ungefär 40 minuter, super windy!
 
 
Mina buddies Tifany (från Belgien) och Bianca (från Australien) och så jag då! :)
 
Fin solnedgång från bilen :)
 
 
Vä framme på farmen fick vi gå runt och kolla, jag blev verkligen förvånad, eller vi alla blev förvånade! Vi trodde att vi skulle vara mitt i skogen, långt från civilicationen utan människor nära, inte alls! Vi bor på en farm eller village, jag har ett eget sovrum eftersom jag ska var här längst, faktiskt väldigt skönt. På stället finns det en restaurang som är väldigt enkel där vi ska äta alla våra måltider, just nu är vi tre stycken som är här, jag har inte riktigt förstått om jag ska vara ensam volontär här de sista två veckorna, det vore så ballt! Om man går över vägen kommer man till elefanterna, det är verkligen organiserat här. Imorgon ska vi få träffa våra egna elefanter (!!) tror jag men eftersom det är helg så kommer vi inte jobba.
 
Det vi kommer göra här är att ta hand om elefanterna, tillverka papper av deras spillning och lära dom som jobbar här engelska. Det finns tidligen två olika grupper som är här, den andra gruppen får inte rida på elefanterna men det får vi, jag vet inte om jag förstod det rätt men vår cordinator sa något om att vi skulle bli elefanttränare (?!) så kul!
 
Det är nånting knäppt med min kamera och jag är inte så där superbra på teknik så bilderna från den går inte att ladda upp här, jag har dock fixat det nu så kommande bilder som jag tar med den ska nog fungera att ladda upp! Nu får ni nöja er med mobilbilder :) 
 
 


Anna Nycander
21 December, 2014 - 16:11

Du är så cool!!
Kul att du bloggar.
Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo