» Jag har fått en egen elefant!

Det är sant! Mer om det snart!
 
När vi gick upp idag fick vi frukost, stekt ägg och toast med sylt, healthy! Efter det fick vi klappa vår första elefant, gissa om vi blev glada, därefter var det elefantuppvisning på schemat. Ingen av oss tyckte riktigt om det, visst elefanter är smarta djur men tycker dom verkligen om att kasta pil, spela basket, fotboll, måla, stå på huvudet, you name it. Dom kunde ALLT! Tyckte mest synd om dom.. 
 
 
 
 
Baby elephant!
 
 
Därefter fick jag träffa min elefant! Hon är så fin! Hon heter Namchuck och är 15 år om jag minns det rätt, gigantisk och lite trotsig, gör som hon själv känner för, jag älskar det. Vi var ute och gick, eller hon gick och jag red gick hon plötsligt in i skogen och börjar äta lite, lite hungrig. 
 
 
 
 
 
Bianca fick träffa sin elefant lite snabbt idag men inte rida och Tifany ska få träffa sin imorgon, Tifanys elefant har en bebis! 
 
Vi har letat efter en coffee shop i typ en timme (det ska finnas en) men bara gått i cirklar, ingen här pratar engelska heller, haha. Jag trodde verkligen att vi skulle komma till ett ställe mitt ute i skogen men det här är en by där alla verkar ha elefant som husdjur. Imorgon ska vi upp och jobba med elefanterna tidigt, vi börjar jobba klockan 8 på morgonen och slutar jobba vid 4. Tiden här är 6 timmar före Sverige så klockan 2 på natten i Sverige börjar jag jobba. 
 
 
Förresten! Jag har fått en liten kompis också, det är en chihuahua som bor här! Jag kallar henne Princess Sophia, super cute!
 
Nu har jag en liten lizard som sitter i taket i mitt rum och skriker, så mycket djur!
 
 


Anna Nycander
22 December, 2014 - 14:27

Vilka äventyr!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo