» två dagar innan jul

Det är alltså julafton i övermorgon, OM TVÅ DAGAR! Känns så knäppt, ingen julkänsla här inte! Kanske inte så konstigt med tanke på att man inte firar jul här ;)
 
 
Vad har hänt idag då? 
 
Vi vaknade vid sju och gick och åt frukost, eller jag vaknade vid typ 2 första gången och sen typ en gång i timmen, det är en jävla tupp som börjar skrika vid TVÅ på natten, jag tror att han är smått efterbliven. Och sen blir det sjukligt kallt på natten så jag har frusit som en tok! Nu har jag fått ett extra täcke så att jag inte ska frysa, mmm :) Sover lixom med två täcken och en filt i vanliga fall hemma och där är det ändå uppvärmt... 
 
När vi hade ätit frukost blev vi hämtade av våra mahouter (skötarna) och åkte och fällde bambu som elefanteran fick till frukost, det är som att träna hela dagarna här, man tar verkligen ut sig! Efter det gick vi till ett tempel som de håller på att bygga, riktigt häftigt! Kim visade oss in i en cave som hade massa små rum där det fanns olika statyer i guld, mest elefanter såklart! Efter det gick vi och tittade på elefantkyrkogården och däefter till "the fabric" där man gör elephant dung paper, det ska vi göra snart, så häftigt!
 
Efter det var det lunch och jag passade på att sova lite eftersom den där jävla tuppen inte kunde vara tyst i natt... 
 
Vet ni vad vi gjorde efter det?? VI GICK OCH BADADE MED ELEFANTERNA! Om en månad kommer jag förmodligen inte att avra lika exhalterad över det eftersom vi ska bada dem varje dag! Vi red i två kilometer för att komma till moon river där vi skulle bada, man får rääätt ont i rumpan av att rida barbacka på en elefants nacke i två kilometer, det tar typ en timme med tanke på att dom inte går sådär suuupersnabbt och sen så vill dom äta typ varannan meter... När vi kom fram hoppade min mahout på min elefant och tur var väl det... Hon började leka i vattnet och satte sig och doppade sig, jag var så nära på att ramla av... Min elefant och Biancas elefant satt ihop med en kedja och på något sätt fastnade B i kedjan och ramlade av sin elefant. När vi sedan skulle gå hem igen tyckte både Bianca och Tifany att det gjorde för ont att rida tillbaka så dom valde att gå istället. Jag ville fortsätta att rida, någon har tränat rumpan bra ;) 
 
En häftig sak förresten, när jag hoppar upp och ner på min elefant så gör jag det utan att kliva på nogot, alltså ingen pall eller något sånt, jag klättrar bara på elefantens ben för att komma upp, Bianca och Tifany måste klättra på en bils flak för att komma upp. Pom, han som äger min elefant kallar mig för strong mahout!
 
Nu ska jag förslöka sova, får se om det går.. Dom har kareoke här utanför, thailändsk kareoke... Det är visst nån som fyller år...Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo