» Ända in i kaklet

Nu är det verkligen slutspurten i skolan, om två dagar (på torsdag) har vi DEN STORA DEADLINEDAGEN, det är verkligen stort! När jag har skickat in mina sista inlämningar så har jag gjort mina sista uppgifter i skolan NÅGONSIN! Eller nästan iallafall, jag ska ju såklart plugga vidare, men ändå! Hur galet är det inte att jag har tagit studenten om TVÅ VECKOR?! 
 
Just nu sitter jag och verkligen köttar, jag skriver uppgift efter uppgift för att få de betygen jag strävar efter men det kommer att vara värt det när jag är klar, det vet jag. Jag skulle egentligen ha jobbat idag men jag sa att jag inte kunde, skolan kommer först, det måste bli så nu ju. :)
 
Jag åkte iallafall till ett jordgubbsstånd på väg hem och köpte helt underbara jordgubbar, ser ni hur saftigt klarröda de är? De smakar verkligen heeeelt perfekt, ska sitta och mumsa på dem medan jag gör klart det sista i skolan, kan inte fatta det. Det sista i skolan.
 
Motivationen ligger bland annat i att jag och bästa kompisen åker till Grekland bara några dagar efter studenten, bara jag och hon. Det ska bli så himla kul och det blir som en belöning för allt slit.
 
 
Man kan ju nästan känna smaken av solmogna jorgubbar genom att titta på dem, inga vita träiga jordgubbar här inte! 
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo