» Om att hitta sig själv

Jag hade så mycket planer när jag satte mig på planet för snart två månader sedan, jag skulle volontärarbeta, backpacka runt i Asien och jag skulle lära mig att surfa, sen åka till Australien i ca ett år och bara resa runt och surfa, det var alltså planen. Om man känner mig vet man att jag inte alltid håller mig till planen. Jag bestämde mig på volontärarbetet att det här blir min resa, jag strunta i vad folk tycker att jag ska göra och jag jag det jag känner för. Jag ska prova många nya saker och se vem jag är, utan att bry mig om vem jag förväntas vara. 
 
 


Jag har gjort så mycket kul, saker jag inte trodde jag skulle göra och träffat så mycket roliga och spännande människor. Nu är jag på ett surf camp på Lombok och har insett att jag inte alls tycker att det är speciellt kul att surfa, det är helt okej kul och jag kommer säkert att sufa någon mer gång i Australien men om man ska bli riktigt bra på surfing måste man ägna i princip hela sitt liv till att surfa och det finns så mycket annat underbart att göra i världen än att surfa! Min syster älskar det och jag trodde att jag också skulle göra det men vi är väldigt olika och jag inser bara mer och mer hur mycket jag gillar det och henne. 
 
Det blir inget år av surf och backpacking i Australien, jag tycker verkligen inte om backpacking. Jag ska få tag i en lägenhet och ett jobb och bara leva där, det är mycket mer jag. Igår var vi ute med båten och surfade, jag surfade lite, badade lite solade lite, läste lite, hade det helt grymt. Jag har accepterat hur jag vill resa och tänker inte tvånga mig att göra saker som alla andra förväntar sig att jag ska göra.
 

 
Vi är ute och surfar två gånger om dagen (gissa om jag har fått starka ryggmuskler) och idag skulle Camilla åka till Novotel för att plugga lite (vi har ingen som helst internetuppkoppling på campet) och då käned jag att det skulle passa mig perfekt att följa med. Så nu sitter vi här, på ett bra hotell med internet, restaurang, strand (har dessutom insett hur mycket jag avskyr sand, så vi sitter på en liten upphöjd solbädd med tak, hurra Sara) och har beställt in en drink.
 
 


Jag längtar hem lite då och då, såklart. Men när jag tänker på allt jag får uppleva här oh alla möjligheter jag har inser jag hur otroligt lyckligt lottad jag är. Jag är 19 år och reser runt helt själv i världen, det är faktiskt himla häftigt, garanterat det bästa jag har gjort för mig själv i mitt liv. Jag är yngst av alla jag träffar med det stör inte mig det minsta, jag känner mig inte som 19 och ingen jag träffar ser mig som 19 år heller, jag har upplevt så mycket i mitt liv. Nu ska jag bara ligga här, smutta på en Bloody Mary och läsa bloggar. Sista dygnet här blir på ett av Balis bästa hotell, där blir det poolhäng och behandlingar för hela slanten.
 
Jag älskar livet, iallafall när jag får bestämma hur jag ska leva det.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo