» Mot Gili

"Backpackerlivet" fortsätter och vi är nu på väg mot vårt nästa mål! Gili! Giliöarna ligger mellan Bali och Lombok, på Gili finns det inga bilar eller andra motorfordon vad jag har förstått, det ska bli så skönt att hänga där i några dagar och dyka! 

Jag har nu gett upp backpackerlivet, här om dagen var vi och gjorde naglarna och igår var vi hos frisören och färgade håret. Mycket mer min typ av resa. Jag är nu mera blond! Eller ombreblond så att det inte blir en så förskräcklig utväxt! Det blev också en hel del shopping i Kuta och massa god mat! Bland annat en superfin plånbok! 


Nu är både jag och Jenny friska igen, bara lite förkylda. Igår var vi på ett av mina favoritställen på jorden, beach cluben "Potato Head" på Bali, helt klart ett måste om man åker dit! 

Sangria vid poolen
Och ost såklart!


Idag skulle vi åka till Gili och blev upphämtade på hotellet imorse men när vi kom fram till hamnen så var båten inställd eftersom det är mycket vågor på Gili. Så inatt ska vi sova i en bungalow vid stranden så är det nära till båten imorgon :) 


Anna
23 Januari, 2015 - 07:21

Är det elefantarmbandet som man ser bakom plånboken?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo