» Om att ändra sig

Nu är jag äntligen framme på Koh Tao, eller jag kom hit för några timmar sedan. Koh Tao? Tänker ni skulle inte jag volontärarbeta i en månad? Jo, det var planen men vi var så himla besvikna på det så jag valde att lämna efter halva perioden. Jag fick veta att jag skulle vara där helt själv, först verkade det som en rolig grej men när jag insåg att det inte skulle finnas någon att prata med alls så blev det inte lika kul längre. Vår koordinator lovade massa saker som hon inte höll, hon sa att hon skulle ta med oss till Surin vilket hon inte gjorde bland annat.
 
 
Busiga elefantungen Pailinne
 
Det var kul att vara där när vi var två men som ensam skulle det inte bli samma sak. Det var även massa andra saker som intre riktigt stämde… Elefanterna satt fast i korta kedjor, de flesta i alla fall. Min elefant var den enda som fick komma ut i skogen på dagarna. Vi fick inte heller veta vad pengarna gick till och allt var väldigt oklart.. 
 
Igår morse åkte jag därifrån, en 7 timmars bussresa till Bangkok och sedan nattbuss till en färja och sen en färja till Koh Tao. Inte den mest bekväma resan om man säger så. På nattbussen hade jag inget benutrymme alls och på färjan spydde folk som katter (inte jag dock, men jag mådde otroligt illa och gör det lite fortfarande), det var jättemycket sjö och båten kändes som att åka pop-expressen på gröna lund i några timmar. Det hela blev inte bättre för att alla var supertrötta heller.
 
Iallfall. Nu är jag som sagt framme på Koh Tao, så himla fint här! Ikväll ska jag träffa en kompis och hennes kompis så ska vi äta middag tillsammans. Imorgon ska jag dyka och gissa vad jag ska göra på måndag och tisdag? Jag ska ta advanced dykcert! Det finns så mycket dykcenter på den här ön, helt galet! Jag har hittat ett jättebra tror jag! Supertaggad!
 
 Den kända raka palmen som jag bor supernära!
 
 
Jag har så mycket bilder jag vill visa men det tar så otrooooooooooligt lång tid att ladda upp bilder.. Ni får några iallafall!
 
Jag ska berätta i ett annat inlägg om hur vi firade nyår! Annorlunda men kul!


Anna
04 Januari, 2015 - 11:58

Att ombestämma sig är bara positivt så länge magkänslan rätt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo