» Spontanköp

Igår träffade jag Matilda och Amanda och åt middag på en restaurang på stranden, så himla mysigt! Jag och Matilda har jobbat tillsammans på ICA  och även gått i samma skola på högstadiet :) Hon och Amanda gör ungefär samma resa som jag gör fast de ska resa runt i massa fler länder än vad jag ska. Kanske gör något sånt på hemvägen :) Idag åkte dom vidare till Krabi, funderar på att åka dit sen också.
Matilda och Amanda
 
Idag började jag min dag nere på dykklubben, jag dyker på ett ställe som heter Big Blue och jag tycker verkligen att det är kanon! Jag åt frukost där, ÄNTLIGEN riktig frukost! Det blev scrambled eggs, bacon och toast. Till det juice och té, mmmmm. PÅ vonontärarbetet fick vi bara vitt rostat bröd och ett ägg, man tröttnar efter ett tag... 
 
Typ det godaste jag har ätit...
 
Efter det satt jag och läste i solen och träffade en svensk tjej som heter Mikaela, supertrevlig! vi satt och pratade och åt lunch innan jag stack iväg på mitt dyk! Idag gjorde jag ett uppfräshningsdyk, det var trotts allt över ett år sen jag dök sist.. man går igenom så att man kan allting, gör alla de klassiska övningarna som att ta av och sätta på sig masken under vatten, hovra och sånt där. Efter det tog vi en simtur, vi såg hur mycket sjögurkor som helst och massa clownfiskar. När vi kom upp pratade vi lite om vilka fiskar man kan se om man har tur, det finns reef sharks här och ibland om man har supertur så kan man få se whale sharks! Förstår ni hur ballt det skulle vara? Då bestämde jag mig att ajg var tvungen att köpa en GoPro, sagt och gjort, jag gick och köpte mig en GoPro 4 med lite tillbehör. Den är hur bra som helst touch screen och sånt, kalasnöjd!
Rätt okej utsikt från dykklubben.
 
Imorgon börjar jag min advancedkurs, så himla taggad så det finns inte! Nu ska jag kila isäng så att jag är pigg imorgon!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo